sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Chiliä, chiliä ja vielä kerran chiliä!

Jumalaisen makeat, suolaiset ja ah niin tuliset mantelit.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kuorelliset mantelit leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda uunissa noin 10 minuuttia. Varo etteivät pala, se käy yllättävän nopeasti!
Kuumenna kattilassa 2rkl hunajaa, 2 rkl vettä ja 1 rkl oliiviöljyä kiehuvaksi. Lisää rosmariinin oksa. Kaada sekaan paahdetut mantelit. Anna kiehua viitisen minuuttia.
Nosta mantelit takaisin leivinpaperin päälle jäähtymään. Mausta oman maun mukaan chilijauheella, suolalla ja sokerilla.

Voit lisätä näitä herkullisia manteleita erilaisiin ruokiin tai syödä sellaisenaan.
-MAMMA R-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti